Пошуковий запит: (<.>A=Собко А$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 25
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Буренко Г. В. Труднощі діагностики атипового перебігу гострого панкреатиту у хворих похилого віку [Електронний ресурс] / Г. В. Буренко, М. М. Стець, В. Р. Антонів, В. М. Перепадя, А. О. Собко // Шпитальна хірургія. - 2013. - № 3. - С. 133-134. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/shpkhir_2013_3_44
|
2. |
Собко А. Технології пудингів для харчування дітей дошкільного віку. [Електронний ресурс] / А. Собко, С. Пересічна // Товари і ринки. - 2012. - № 2. - С. 98-106. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2012_2_14 Розроблено технології пудингів із використанням рослинної сировини для харчування дітей дошкільного віку та проаналізовано їх харчову цінність. Обгрунтовано необхідність урахування засвоюваності, синергізму та взаємодії речовин, що входять до складу пудингів, та сучасні потреби зростаючого організму у вітамінах і мінеральних речовинах. Проаналізовано харчову цінність готової продукції та надано рекомендації щодо включення її до раціонів харчування дітей.
|
3. |
Собко А. Використання свіжого шпинату в технології желе функціонального призначення [Електронний ресурс] / А. Собко // Товари і ринки. - 2008. - № 1. - С. 67-73. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2008_1_12
|
4. |
Корзун В. Медико-біологічна оцінка борошняних кондитерських виробів із ламінарією та селеном [Електронний ресурс] / В. Корзун, А. Собко // Товари і ринки. - 2008. - № 2. - С. 62-66. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2008_2_11
|
5. |
Пересічний М. Аналіз харчового раціону дітей шкільного віку в умовах санаторно-курортного закладу [Електронний ресурс] / М. Пересічний, А. Собко // Товари і ринки. - 2010. - № 1. - С. 163-168. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2010_1_26
|
6. |
Собко А. Аналіз харчового раціону дітей у дошкільних закладах [Електронний ресурс] / А. Собко // Товари і ринки. - 2010. - № 2. - С. 131-136. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2010_2_23
|
7. |
Корзун В. Нормування фізіологічних потреб дітей дошкільного віку в макронутрієнтах [Електронний ресурс] / В. Корзун, А. Собко // Товари і ринки. - 2011. - № 1. - С. 147-151. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2011_1_22
|
8. |
Собко А. Раціони харчування туристських груп школярів 11–14 років [Електронний ресурс] / А. Собко // Товари і ринки. - 2011. - № 2. - С. 156-162. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2011_2_23
|
9. |
Пересічний М. І. Аналіз харчової та біологічної цінності пудингів функціонального призначення для харчування дітей дошкільного віку [Електронний ресурс] / М. І. Пересічний, А. Б. Собко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 1(2). - С. 93-99. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_1(2)__16
|
10. |
Пересічний М. І. Якість хлібобулочних виробів із використанням дієтичних добавок та начинок [Електронний ресурс] / М. І. Пересічний, С. М. Пересічна, А. Б. Собко // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 41(2). - С. 59-63. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_41(2)__15
|
11. |
Пересічний М. І. Проблеми харчування дітей дошкільного віку [Електронний ресурс] / М. І. Пересічний, А. Б. Собко // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 42(2). - С. 189-193. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_42(2)__48
|
12. |
Собко А. Ю. Вакцинація по-розумному [Електронний ресурс] / А. Ю. Собко // Ветеринарна медицина України. - 2015. - № 6. - С. 38-39. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vetm_2015_6_13
|
13. |
Стець М. М. Досвід застосування транспапілярних ендоскопічних втручань у лікуванні гнійного холангіту, ускладненим біліарним сепсисом у хворих похилого віку [Електронний ресурс] / М. М. Стець, І. Л. Насташенко, І. М. Молнар, А. О. Собко // Український журнал малоінвазивної та ендоскопічної хірургії. - 2011. - Vol. 15, № 3. - С. 34-35. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ujmekh_2011_15_3_14
|
14. |
Паламар Б. І. Місце сучасних мініінвазивних таекстракорпоральних методів у лікуванні і профілактиці біліарного сепсису [Електронний ресурс] / Б. І. Паламар, О. А. Тихонов, P. O. Мельник, І. М. Молнар, А. О. Собко // Проблеми військової охорони здоров'я. - 2011. - Вип. 29. - С. 275-280. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/prvozd_2011_29_43
|
15. |
Паламар Б. І. Внесок київських лікарів-хірургів в розвиток медицини України і науковий прогрес в хірургії [Електронний ресурс] / Б. І. Паламар, O. A. Тихонов, P. O. Мельник, А. Собко // Проблеми військової охорони здоров'я. - 2011. - Вип. 29. - С. 393-399. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/prvozd_2011_29_57
|
16. |
Гужва Ю. М. Особенности построения алгоритма управления направлением качения колес на четырехосной колесной машине с управляемыми колесами на передней и задней осях [Електронний ресурс] / Ю. М. Гужва, С. В. Стримовский, А. А. Безлепкин, Р. В. Ключка, А. П. Собко // Механіка та машинобудування. - 2017. - № 1. - С. 83-89. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/mekhmash_2017_1_13
|
17. |
Стець М. М. Диференційований індивідуальний підхід до лікування ерозивно-виразкових кровотеч у хворих, що отримують програмний гемодіаліз, порівнянo з постійним амбулаторним перитонеальним діалізом при хронічній хворобі нирок 5 стадії [Електронний ресурс] / М. М. Стець, В. В. Скиба, А. О. Собко, В. В. Козлов, О. І. Осадча, І. М. Молнар, Т. М. Шинкарик // Шпитальна хірургія. Журнал імені Л. Я. Ковльчука. - 2017. - № 4. - С. 84-88. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/shpkhir_2017_4_18
|
18. |
Собко А. А. Результати опитування соціально-психологічних особливостей жінок, які постраждали від насильства в сім’ї [Електронний ресурс] / А. А. Собко, Н. В. Волинець // Збірник наукових праць Хмельницького інституту соціальних технологій Університету "Україна". - 2017. - № 14. - С. 255-259. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Znpkhist_2017_14_60
|
19. |
Гаєвська М. Ю. Сучасні підходи до лікування оніхомікозів [Електронний ресурс] / М. Ю. Гаєвська, А. Ю. Собко, К. В. Марціновська, С. Ю. Жуков // Дерматологія та венерологія. - 2018. - № 3. - С. 85. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/dtv_2018_3_24
|
20. |
Собко А. Інноваційні технології борошняних кондитерських виробів функціонального призначення для учнів [Електронний ресурс] / А. Собко // Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації. - 2019. - Т. 2, № 1. - С. 94-108. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/rhci_2019_2_1_9
|
| |