Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (2)Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (6)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Собко А$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 25
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Буренко Г. В. 
Труднощі діагностики атипового перебігу гострого панкреатиту у хворих похилого віку [Електронний ресурс] / Г. В. Буренко, М. М. Стець, В. Р. Антонів, В. М. Перепадя, А. О. Собко // Шпитальна хірургія. - 2013. - № 3. - С. 133-134. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/shpkhir_2013_3_44
Попередній перегляд:   Завантажити - 303.861 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Собко А. 
Технології пудингів для харчування дітей дошкільного віку. [Електронний ресурс] / А. Собко, С. Пересічна // Товари і ринки. - 2012. - № 2. - С. 98-106. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2012_2_14
Розроблено технології пудингів із використанням рослинної сировини для харчування дітей дошкільного віку та проаналізовано їх харчову цінність. Обгрунтовано необхідність урахування засвоюваності, синергізму та взаємодії речовин, що входять до складу пудингів, та сучасні потреби зростаючого організму у вітамінах і мінеральних речовинах. Проаналізовано харчову цінність готової продукції та надано рекомендації щодо включення її до раціонів харчування дітей.
Попередній перегляд:   Завантажити - 535.559 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
3.

Собко А. 
Використання свіжого шпинату в технології желе функціонального призначення [Електронний ресурс] / А. Собко // Товари і ринки. - 2008. - № 1. - С. 67-73. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2008_1_12
Попередній перегляд:   Завантажити - 347.624 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Корзун В. 
Медико-біологічна оцінка борошняних кондитерських виробів із ламінарією та селеном [Електронний ресурс] / В. Корзун, А. Собко // Товари і ринки. - 2008. - № 2. - С. 62-66. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2008_2_11
Попередній перегляд:   Завантажити - 424.494 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Пересічний М. 
Аналіз харчового раціону дітей шкільного віку в умовах санаторно-курортного закладу [Електронний ресурс] / М. Пересічний, А. Собко // Товари і ринки. - 2010. - № 1. - С. 163-168. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2010_1_26
Попередній перегляд:   Завантажити - 3.255 Mb    Зміст випуску     Цитування
6.

Собко А. 
Аналіз харчового раціону дітей у дошкільних закладах [Електронний ресурс] / А. Собко // Товари і ринки. - 2010. - № 2. - С. 131-136. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2010_2_23
Попередній перегляд:   Завантажити - 562.3 Kb    Зміст випуску     Цитування
7.

Корзун В. 
Нормування фізіологічних потреб дітей дошкільного віку в макронутрієнтах [Електронний ресурс] / В. Корзун, А. Собко // Товари і ринки. - 2011. - № 1. - С. 147-151. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2011_1_22
Попередній перегляд:   Завантажити - 470.599 Kb    Зміст випуску     Цитування
8.

Собко А. 
Раціони харчування туристських груп школярів 11–14 років [Електронний ресурс] / А. Собко // Товари і ринки. - 2011. - № 2. - С. 156-162. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2011_2_23
Попередній перегляд:   Завантажити - 418.559 Kb    Зміст випуску     Цитування
9.

Пересічний М. І. 
Аналіз харчової та біологічної цінності пудингів функціонального призначення для харчування дітей дошкільного віку [Електронний ресурс] / М. І. Пересічний, А. Б. Собко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 1(2). - С. 93-99. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_1(2)__16
Попередній перегляд:   Завантажити - 263.814 Kb    Зміст випуску     Цитування
10.

Пересічний М. І. 
Якість хлібобулочних виробів із використанням дієтичних добавок та начинок [Електронний ресурс] / М. І. Пересічний, С. М. Пересічна, А. Б. Собко // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 41(2). - С. 59-63. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_41(2)__15
Попередній перегляд:   Завантажити - 250.284 Kb    Зміст випуску     Цитування
11.

Пересічний М. І. 
Проблеми харчування дітей дошкільного віку [Електронний ресурс] / М. І. Пересічний, А. Б. Собко // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 42(2). - С. 189-193. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_42(2)__48
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.241 Mb    Зміст випуску     Цитування
12.

Собко А. Ю. 
Вакцинація по-розумному [Електронний ресурс] / А. Ю. Собко // Ветеринарна медицина України. - 2015. - № 6. - С. 38-39. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vetm_2015_6_13
Попередній перегляд:   Завантажити - 4.804 Mb    Зміст випуску     Цитування
13.

Стець М. М. 
Досвід застосування транспапілярних ендоскопічних втручань у лікуванні гнійного холангіту, ускладненим біліарним сепсисом у хворих похилого віку [Електронний ресурс] / М. М. Стець, І. Л. Насташенко, І. М. Молнар, А. О. Собко // Український журнал малоінвазивної та ендоскопічної хірургії. - 2011. - Vol. 15, № 3. - С. 34-35. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ujmekh_2011_15_3_14
Попередній перегляд:   Завантажити - 364.899 Kb    Зміст випуску     Цитування
14.

Паламар Б. І. 
Місце сучасних мініінвазивних таекстракорпоральних методів у лікуванні і профілактиці біліарного сепсису [Електронний ресурс] / Б. І. Паламар, О. А. Тихонов, P. O. Мельник, І. М. Молнар, А. О. Собко // Проблеми військової охорони здоров'я. - 2011. - Вип. 29. - С. 275-280. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/prvozd_2011_29_43
Попередній перегляд:   Завантажити - 144.644 Kb    Зміст випуску     Цитування
15.

Паламар Б. І. 
Внесок київських лікарів-хірургів в розвиток медицини України і науковий прогрес в хірургії [Електронний ресурс] / Б. І. Паламар, O. A. Тихонов, P. O. Мельник, А. Собко // Проблеми військової охорони здоров'я. - 2011. - Вип. 29. - С. 393-399. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/prvozd_2011_29_57
Попередній перегляд:   Завантажити - 354.696 Kb    Зміст випуску     Цитування
16.

Гужва Ю. М. 
Особенности построения алгоритма управления направлением качения колес на четырехосной колесной машине с управляемыми колесами на передней и задней осях [Електронний ресурс] / Ю. М. Гужва, С. В. Стримовский, А. А. Безлепкин, Р. В. Ключка, А. П. Собко // Механіка та машинобудування. - 2017. - № 1. - С. 83-89. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/mekhmash_2017_1_13
Попередній перегляд:   Завантажити - 378.688 Kb    Зміст випуску     Цитування
17.

Стець М. М. 
Диференційований індивідуальний підхід до лікування ерозивно-виразкових кровотеч у хворих, що отримують програмний гемодіаліз, порівнянo з постійним амбулаторним перитонеальним діалізом при хронічній хворобі нирок 5 стадії [Електронний ресурс] / М. М. Стець, В. В. Скиба, А. О. Собко, В. В. Козлов, О. І. Осадча, І. М. Молнар, Т. М. Шинкарик // Шпитальна хірургія. Журнал імені Л. Я. Ковльчука. - 2017. - № 4. - С. 84-88. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/shpkhir_2017_4_18
Попередній перегляд:   Завантажити - 250.645 Kb    Зміст випуску     Цитування
18.

Собко А. А. 
Результати опитування соціально-психологічних особливостей жінок, які постраждали від насильства в сім’ї [Електронний ресурс] / А. А. Собко, Н. В. Волинець // Збірник наукових праць Хмельницького інституту соціальних технологій Університету "Україна". - 2017. - № 14. - С. 255-259. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Znpkhist_2017_14_60
Попередній перегляд:   Завантажити - 402.736 Kb    Зміст випуску     Цитування
19.

Гаєвська М. Ю. 
Сучасні підходи до лікування оніхомікозів [Електронний ресурс] / М. Ю. Гаєвська, А. Ю. Собко, К. В. Марціновська, С. Ю. Жуков // Дерматологія та венерологія. - 2018. - № 3. - С. 85. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/dtv_2018_3_24
Попередній перегляд:   Завантажити - 102.87 Kb    Зміст випуску     Цитування
20.

Собко А. 
Інноваційні технології борошняних кондитерських виробів функціонального призначення для учнів [Електронний ресурс] / А. Собко // Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації. - 2019. - Т. 2, № 1. - С. 94-108. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/rhci_2019_2_1_9
Попередній перегляд:   Завантажити - 364.949 Kb    Зміст випуску     Цитування
...
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського